Головна Новини Суспільство права людини Виїзд до Польщі ускладнюється: введуть обмеження ще на одному пункті пропуску
commentss НОВИНИ Всі новини

Виїзд до Польщі ускладнюється: введуть обмеження ще на одному пункті пропуску

В межах пункту пропуску ремонтуватимуть дорогу

сьогодні, 14:02
Поділіться публікацією:

Польська сторона попередила про обмеження руху транспорту на пункті пропуску “Корчова-Краківець”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Виїзд до Польщі ускладнюється: введуть обмеження ще на одному пункті пропуску

Кордон. Ілюстративне фото

“За інформацією, отриманою від польської сторони, з 23 вересня планується заміна асфальтного покриття в межах пункту пропуску “Корчова” на напрямку вʼїзд в РП (виїзд з України) в зоні оформлення вантажних транспортних засобів”, — повідомили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники попередили, що анонсовані роботи можуть спричинити ускладнення руху та триваліший час очікування. Попередньо роботи триватимуть до початку листопада 2024 року.

У прикордонній службі звернулися до громадян з проханням врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетинання кордону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у пункті пропуску “Медика – Шегині” очікувати пропуску через кордон потрібно довше.

“До уваги громадян, які перетинають кордон у пункті пропуску “Медика – Шегині”. Як повідомляє польська сторона, у пункті пропуску "Медика" розпочались роботи з відновлення лакофарбового покриття металоконструкції одного із навісів, які, попередньо, триватимуть до 12 листопада 2024 року”, — повідомили у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, що українці продовжують виїжджати за кордон. У Держприкордонслужбі повідомили, що з України за добу вибули 37 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови. До України за минулу добу в'їхали 35 тисяч осіб, 32 тисячі з них – громадяни України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини