Головна Новини Суспільство права людини На залізниці буде більше поїздів з жіночими купе
commentss НОВИНИ Всі новини

На залізниці буде більше поїздів з жіночими купе

Вони з'являться ще у чотирьох потягах, які курсують країною

25 жовтня 2023, 17:03
Поділіться публікацією:

Пілотний проєкт жіночих купе у пасажирських поїздах України буде розширено, заявляють у "Укрзалізниці". Про це повідомляють "Коментарі".

На залізниці буде більше поїздів з жіночими купе

Вагонів тільки для жіноцтва стане більше

За даними пресслужби відомства, з 15 листопада вагони передбачені виключно для жіноцтва вони стануть доступні ще в чотирьох потягах:

№17/18 Харків – Ужгород;

№29/30 Київ – Ужгород;

№3/4 Запоріжжя – Ужгород;

№26/236 Одеса – Рахів.

"Наш пілотний проєкт із жіночими купе продемонстрував, що ця послуга зараз потрібна та актуальна. У середньому такі купе заповнюються на 93%. За чотири місяці ми реалізували вже 25 тис. квитків. Тому, як і обіцяли, збільшуємо кількість поїздів, де буде доступна ця послуга. Обирали "довгі" рейси, де подорожує багато жінок із дітьми, а також підключили до проєкту нові напрямки: Одесу, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Рахів", – заявив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

У продажу квитки на зазначені купе можна буде придбати у застосунку "Укрзалізниці" з 27 жовтня.

Нагадаємо, що пасажирами таких купе можуть стати тільки жінки та діти до п'яти років включно. Вартість проїзду в жіночих купе не разниться від звичайної у вагонах аналогічного класу того ж потяга. Перед цим ідея жіночих купе була реалізована на чотирьох рейсах (№81 Київ – Ужгород; №41; Дніпро – Трускавець; №75; Київ — Кривий Ріг; №15 Харків – Ясіня).

Тим часом, в ЗСУ пояснили, що означає перша та друга повістки.

Стало відомо, як ХАМАС зміг обхитрувати Ізраїль.

А ЗМІ дізналися про подробиці переговорів, які ведуть Україна та РФ. За інформацією WP, Україна та РФ ведуть переговори з гуманітарних питань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

25 жовтня 2023, 20:44

Не понял. А за что дискриминация такая? Давайте и для мужиков отдельные купе тоже сделаем. Может им тоже хочется от баб отдохнуть в дороге?


Новини