Головна Новини Суспільство права людини Богдан запропонував Чаусу послуги адвоката, якщо екс-суддя здасть "і тих, і цих"
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан запропонував Чаусу послуги адвоката, якщо екс-суддя здасть "і тих, і цих"

Миколу Чауса підозрюють у хабарництві

4 серпня 2021, 21:16
Поділіться публікацією:

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан запропонував затриманому в Києві екссудді Миколи Чаусу свої юридичні послуги, якщо той дасть свідчення проти режимів президентів Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Зокрема, про це йдеться на сторінці Богдана в Facebook.

Богдан запропонував Чаусу послуги адвоката, якщо екс-суддя здасть "і тих, і цих"

Андрій Богдан (фото з відкритих джерел)

"Микола Олексійович, а пам'ятаєте як все починалося? Давайте так, я Вас захищаю, а Ви всіх здаєте в обмін на свободу? І тих і цих. Осінь прийде обох посадимо!", — зазначив ексглава ОП.

При цьому очевидно, що Богдан мав на увазі дати свідчення проти представників президентів Петра Порошенка і Володимира Зеленського, адже при першому Чаус був звинувачений в корупції, а при другому його викрали з Молдови і як наслідок Зеленському влаштували демарш на міжнародному форумі в Батумі.

Так президент Молдови Майя Санду запитала у Зеленського: "Де Чаус?". А потім, сівши за стіл, хвилин п'ятнадцять рівним голосом чеканила все, що думає про справу побіжного екссудді.

Нагадаємо, детективи НАБУ затримали екссуддю Дніпровського райсуду Києва Миколи Чауса, якого підозрюють у хабарництві, в лікарні "Феофанія". При цьому до засідання Вищої антикорупційного суду (ВАКС), наміченого на 4 серпня, Чаус буде перебувати під охороною Служби безпеки України (СБУ).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини