Головна Новини Суспільство історія За що Зеленський звільнив голову СБУ в Харківській області: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

За що Зеленський звільнив голову СБУ в Харківській області: деталі

Президент України Володимир Зеленський відвідав Харківську область та ухвалив рішення звільнити голову СБУ в області Романа Дудіна

29 травня 2022, 21:20 comments2113
Поділіться публікацією:








Під час свого візиту до Харківської області, яка серйозно постраждала від ворожих обстрілів, президент України Володимир Зеленський звільнив голову СБУ області Романа Дудіна та пояснив своє рішення у відеозверненні.

За що Зеленський звільнив голову СБУ в Харківській області: деталі

Володимир Зеленський / фото: ОП

Глава держави зазначив, що провів нараду з керівниками Харківської області та подякував їм за співпрацю один з одним, за те, що вони залишаються на місцях разом із людьми та Україною.

За словами Зеленського, армія, поліція, мер міста та ОДА співпрацюють на 100%, бо працюють заради перемоги над окупантами та роблять це ефективно. Проте такого він не зміг сказати про місцеве керівництво по лінії СБУ.

Президент розповів, що приїхав, почав розбиратися і вирішив звільнити голову СБУ Харківської області Романа Дудіна за те, що він не працював на захист міста з перших днів повномасштабного вторгнення Російської Федерації, а думав про себе особисто. Правоохоронці розбиратимуться, які у нього були мотиви.

Нагадаємо, що Харківська область опинилася під ворожими ударами від початку повномасштабної війни, яку Російська Федерації розв'язала проти України. Наразі, за словами голови Харківської ОВА Олега Синегубова, під контролем російських військових перебуває близько 31% її території.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голова Вовчанського районного суду Харківської області розпочала співпрацювати з окупантами. Суддя сприяла створенню так званого судового органу Росії та схиляла до співпраці з окупантами у Харківській області.

Читай також, що на Харківщині українські воїни знищили скупчення військової техніки окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини