Головна Новини Суспільство події Закликала працювати з окупантами та створювала "суд рф": на Харківщині суддя перейшла на бік ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Закликала працювати з окупантами та створювала "суд рф": на Харківщині суддя перейшла на бік ворога

Суддя переконувала колег, що військові рф не несуть жодної загрози

12 травня 2022, 16:17
Поділіться публікацією:
Голова Вовчанського районного суду Харківської області почала співпрацювати з окупантами. Суддя сприяла створенню так званого судового органу рф та схиляла до співпраці з окупантами на Харківщині. Відтак, їй повідомлено про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора.
У повідомленні відомства йдеться, що правоохоронці заочно повідомили про підозру голові Вовчанського районного суду Харківської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану.
"За даними слідства, суддя вступила у змову з представниками РФ, які окупували м. Вовчанськ Чугуївського району, та сприяла в утворенні так званого судового органу РФ. За домовленістю з окупантами підозрювана провела загальні збори суддів та працівників апарату Вовчанського районного суду Харківської області, під час яких, використовуючи власний авторитет голови суду, схиляла присутніх співпрацювати з представниками окупаційної адміністрації. Також вона закликала обійняти посади суддів та працівників апарату в незаконному "судовому органі РФ". Під час проведення зборів голова суду також підкреслила, що від представників окупаційної влади РФ можна буде отримати грошову допомогу в сумі 10 тис російських рублів за здійснення правосуддя в умовах війни. Крім того, підозрювана зазначила, що російські військові готові співпрацювати та надавати допомогу у функціонуванні "судового органу РФ" та не несуть жодної загрози",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстріляли Одесу під час візиту президента Європейської Ради.

Закликала працювати з окупантами та створювала "суд рф": на Харківщині суддя перейшла на бік ворога

Голова Вовчанського районного суду Харківської області перейшла на бік окупантів (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини