Головна Новини Суспільство історія У Луганській області у штабі окупантів та на стоянці військової техніки пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганській області у штабі окупантів та на стоянці військової техніки пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

Стратком ВСУ опублікував фотографії з місця подій

12 липня 2022, 11:48 comments1272
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тилу окупантів продовжують гриміти вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

У Луганській області у штабі окупантів та на стоянці військової техніки пролунали вибухи: що відомо (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, у тимчасово-окупованому місті Кадіївка (Луганська область) пролунав вибух. Повідомляється, що розриви накрили штаб противника, а також стоянку техніки, яка була розташована біля нього.

"Прямо зараз оновлений музичний джаз-бенд дядечко "Ленд Ліз", Бавовна та нова солістка Селітра дають концерт оркам у Кадіївці, у приміщенні штабу орків, а також на стоянці техніки навколо нього. Як завжди, вечірка супроводжується фаєр шоу", — пише СтратКом. .

Також, Стратком ЗСУ опублікував фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що рішення Канади щодо Північного потоку: які можуть бути наслідки для Заходу та України. Експерти пояснили, чому поступки Росії спровокують ще більшу кризу в Європі та шкодять санкційній політиці. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що великий переполох у Лондоні : як відставка Бориса Джонсона вплине на Україну. Наступники Джонсона можуть сконцентруватися на вирішенні економічних проблем, тоді як українське питання відійде на дальній задній план. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що поляки в Україні отримають більше прав та можливостей: законопроект. В Україні поляки отримають права та гарантії нарівні з громадянами. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ш турм провалився : у Генштабі навали два напрямки, де окупанти тікали після атаки. ЗСУ відігнали росіян назад на Слов'янському та Харківському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини