Головна Новини Суспільство історія Росія атакувала ракетами Запоріжжя – у руїнах житлові будинки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала ракетами Запоріжжя – у руїнах житлові будинки (ФОТО)

Ворог продовжує тероризувати мирне населення

6 жовтня 2022, 07:20 comments1905
Поділіться публікацією:

Російські війська завдали 7 масованих ракетних ударів по Запоріжжю, зруйновано багатоповерхівки. Є постраждалі. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

Росія атакувала ракетами Запоріжжя – у руїнах житлові будинки (ФОТО)

Ракетний обстріл. Фото: Телеграм Олександр Старух

"Окупант атакував ракетами обласний центр. Цілями ворога стали об'єкти інфраструктури. Інформація про руйнування та постраждалих з'ясовується", — написав глава ОВА.

Внаслідок ворожих атак виникли пожежі в місті. Руйнування зазнали житлові будинки.

Старий нагадав, що треба бути в укриттях, коли лунає сигнал повітряної тривоги.

Старух уточнив, що всього російські загарбники завдали 7 ракетних ударів по багатоповерхівках. Кількість жертв уточнюється, люди перебувають під завалами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська заявка про прискорене членство в НАТО вже знаходиться у штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі. Далі заявку розглядатимуть на рівні послів держав-членів. Як події можуть розвиватись далі? За якого сценарію Україна може стати членом НАТО у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – постачання США озброєнь Україні наближають до небезпечної межі прямого військового зіткнення РФ та НАТО. Про це заявив у Першому комітеті Генасамблеї ООН голова російської делегації з роззброєння Костянтин Воронцов невдовзі після того, як США оголосили про надання Україні додаткової допомоги у сфері безпеки у розмірі 625 мільйонів доларів. Про що говорять такі заяви? Чи готова РФ до зіткнення із силами НАТО? Яка ймовірність такого роду зіткнення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Росія атакувала ракетами Запоріжжя – у руїнах житлові будинки (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини