Головна Новини Суспільство Екологія На пляжі Техасу знайшли таємничих істот: вони схожі на очні яблука
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі Техасу знайшли таємничих істот: вони схожі на очні яблука

Жителі США спостерігали моторошне явище. Океанські хвилі на їхній пляж почали викидати істот, схожих на людські очі.

24 березня 2024, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На розташованому в штаті Техас острові Мустанг сталось незвичне явище. На його пляжах почали з’являтись таємничі та небезпечні істоти, які привертають увагу своїм незвичним виглядом – вони схожі на очні яблука. Вчені наголошують, що їхньою страхітливою красою можна милуватись та фотографувати, однак не слід чіпати цих отруйних істот.

На пляжі Техасу знайшли таємничих істот: вони схожі на очні яблука

На пляж у США викинуло небезпечних істот з роду Rhizophysa. Фото з відкритих джерел

Острів Мустанг привернув увагу та дискусії, коли на його пляжі викинуло дивних істот. Місцеві мешканці, які почали викладати фотографії у соцмережі вважали, що це чиясь ікра. Інші вказували, що це очні яблука морських тварин або людини. Були такі, хто пояснював присутність таємничих істот посланням від Макаронного Монстра – божества з релігії пастафариянства.

На ці дискусії відреагував Науково-дослідний інститут Харта, який займається вивченням та дослідженням фауни у Мексиканській затоці.

"Минулого тижня почали з’являтись спагетті-монстри. Ми отримали кілька повідомлень про істот, схожих на очні яблука, знайдених уздовж ватерлінії на острові Мустанг", — пишуть дослідники.

Вчені пояснюють, що попри схожість цих істот на медуз, вони ними не є та належать до роду Rhizophysa та більше подібні до португальського кораблика, який є колоніальною твариною. Крім того, дослідники з техаського інституту попереджають, що тварини отруйні.

"Заповнений газом поплавок зверху, на перший погляд, виглядає як око, з довгими щупальцями внизу. Вони жалять так само як їхні двоюрідні брати — португальський кораблик. Якщо ви побачите, як вони плавають на пляжі, просто помилуйтеся їх моторошною красою, фотографуйте, але не чіпайте, якщо не хочете відчути біль ока з моря", — додають вчені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені розбудили істот з вічної мерзлоти, які там пробули 46 тисяч років.

Також "Коментарі" писали, що в Монголії загинули мільйони тварин через стихійне явище відоме, як дзуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини