Головна Новини Суспільство Екологія Через часткове руйнування дамби у Краматорську підтоплено майже три сотні будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Через часткове руйнування дамби у Краматорську підтоплено майже три сотні будинків

На постраждалих внаслідок руйнування шлюзу територіях у Краматорську введуть посилений лабораторний контроль якості води

5 квітня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

На Донеччині, поблизу Краматорська через часткове руйнування конструкції  шлюзу  260 приватних будинків на 30 вулицях, у селищах Іванівка і Городещине – підтоплено.  Про це повідомляють у МОЗ України, пишуть "Коментарі".

Через часткове руйнування дамби у Краматорську підтоплено майже три сотні будинків

Сотні будинків постраждали на Донеччині через руйнування дамби

На місці досі працює розгорнутий штаб із ліквідації надзвичайної ситуації,  рятувальники, комунальні й інші оперативні служби.

Аби не допустити лиха, у постраждалих внаслідок пошкодження конструкції дамби  селищах введуть посилений лабораторний контроль якості води.

Готові до будь-якого розвитку подій  групи швидкого реагування Донецького обласного центру контролю та профілактики хвороб.

За попередньою інформацією МВС України:

"Із 260 підтоплених  домоволодінь: 51 — приватні житлові будинки, 209 — прибудинкові ділянки. Рятувальники врятували 3-ох людей, ще 12 осіб евакуйовано", — зазначили у Міністерстві Внутрішніх справ України.

Також, місцеві рятувальники вжили усіх можливих заходів для подальшої  мінімізації наслідків розливу води в річці.

Як писали "Коментарі"  у Криму через аварію на трубопроводах два міста без води В анексованому Криму Євпаторія та Красноперекопськ залишилися без води.
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що на українські Краматорськ та Слов'янськ незабаром, на жаль, очікує продовження, а можливо, і посилення ворожих обстрілів. Такий невтішний прогноз зробив військовий експерт Олег Жданов, повідомляють "Коментарі". На думку колишнього співробітника Генерального штабу ЗСУ, лише з українським контрнаступом та відсуванням лінії фронту від цих міст, їх обстріли зменшаться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини