Головна Новини Суспільство події У Криму через аварію на трубопроводах два міста без води
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму через аварію на трубопроводах два міста без води

В анексованому Криму Євпаторія та Красноперекопськ залишилися без води

28 лютого 2023, 09:55
Поділіться публікацією:

В анексованому Криму сталися аварії одразу на двох трубопроводах. Без води залишилися міста Євпаторія та Красноперекопськ. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на росЗМІ.

У Криму через аварію на трубопроводах два міста без води

Крим. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що в ніч на 28 лютого сталася аварія на магістральному водоводі ДК 1020 та ДК 600 мм. В результаті без води залишилося понад 120 тисяч жителів Євпаторії. У місті скасували заняття у школах та дитсадках.

Крім того, подібна ситуація у місті Красноперекопську та сусідніх селах. Поки що причини аварії невідомі.

Варто зазначити, що Красноперекопськ знаходиться на перешийку, що з'єднує Крим із материком, Євпаторія – на західному узбережжі півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 26 лютого відзначався День опору окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, присвячений проукраїнським мітингам, що відбулися в АРК та Севастополі у 2014 році. Президент України Володимир Зеленський 24 лютого, під час прес-конференції для українських та іноземних ЗМІ, заявив, що ми готові морально та готуємося технічно повернути Крим фізичним шляхом. Що чекає АРК і Севастополь у найближчому майбутньому ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – білоруський аеродром у Мачулищах, де базується російська авіація, у неділю накрили вибухи. З'явилася інформація, що під удар потрапив (схоже стараннями білоруських партизанів) дуже дорогий літак ДРЛО А-50. Чому такі акції важливі не лише у військовому, а й у політичному сенсі? Чого чекати далі ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/195554
comments

Обговорення


Новини