Головна Новини Суспільство події Звільнений з СІЗО Антоненко обійняв дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений з СІЗО Антоненко обійняв дітей

На знімках щасливий звільнений з-під варти Антоненко лежить на дивані зі своїми дітьми

30 квітня 2021, 21:32
Поділіться публікацією:

Після звільнення з-під варти ключового фігуранта справи Андрія Антоненка, який підозрюється в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, він відразу поїхав додому до родини.

Звільнений з СІЗО Антоненко обійняв дітей

Андрей Антоненко. Фото: facebook

Фото опублікував у Facebook перший командир Антоненко в зоні бойових дій Олександр Гагаєв.

На знімках щасливий звільнений з-під варти Антоненко лежить на дивані зі своїми дітьми. Він не був удома болем 500 днів. Прокуратура не дала нових даних про причетність музиканта Андрія Антоненка до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Користувачі мережі емоційно відреагували на фото.

"Нарешті! Щаслива за Вас безмежно!", "Бог почув мої молитви", "Саме круте фото. Мені снився цей диван! Як Риф взяв звідти якісь листи і плакав від щастя", "Краще що може бути зараз", — пишуть користувачі інтернету.

Звільнений з СІЗО Антоненко обійняв дітей - фото 2

Нагадаємо, 30 квітня Шевченківський районний суд міста Києва відпустив Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, під цілодобовий домашній арешт. На цей раз прокуратура не відхилила клопотання адвокатів про зміну запобіжного заходу. Але правоохоронці зобов'язали Антоненко носити електронний браслет, який буде відстежувати його місцеперебування. Такі заходи, на думку прокурора, забезпечать належну поведінку підозрюваного. Антоненко, а також лікаря Юлії Кузьменко та військовому медику Яні Дугар інкримінують вбивство журналіста Павла Шеремета.

Останній загинув влітку 2016 під час вибуху автомобіля в Києві. 10 лютого 2021 Антоненко відмовили в підтримці апеляції про взяття його на поруки. Близько 15 осіб були готові заступитися власним ім'ям за Андрія Антоненка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини