Головна Новини Суспільство події Знову зрада: користувачі соцмереж порівнюють головну ялинку України з тією, що була встановлена в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову зрада: користувачі соцмереж порівнюють головну ялинку України з тією, що була встановлена в Москві

Подібним чином була прикрашена і ялинка на Манежній площі

22 грудня 2020, 16:28 comments1077
Поділіться публікацією:

У соцмережах активно обговорюють головну ялинку країни. І якщо раніше предметом для критики та гумору була чарівний капелюх, що прикрашала верхівку новорічної красуні цього року, яку на численні прохання 18 грудня замінили на більш консервативну прикрасу — ялинка отримала замість капелюха шестикутну зірку, то тепер же користувачів соцмереж обурює той факт, що головна ялинка Україна підозріло схожа на ялинку в Москві, яку встановили у 2016 році на Манежній площі.

Знову зрада: користувачі соцмереж порівнюють головну ялинку України з тією, що була встановлена в Москві

Основна схожість полягає в наметі, створеному з гірлянд, який покриває столичну ялинку. Саме так виглядала головна новорічна прикраса столиці Росії чотири роки тому.

Знову зрада: користувачі соцмереж порівнюють головну ялинку України з тією, що була встановлена в Москві - фото 2

Ялинка в Києві

Знову зрада: користувачі соцмереж порівнюють головну ялинку України з тією, що була встановлена в Москві - фото 3

Ялинка в Москві

Раніше "Коментарі" писали про те, що в мерії Одеси прокоментували казус з блатними піснями російського виконавця Михайла Шуфутинського, які звучали під час святкового заходу минулої суботи на відкритті міської ялинки. Ті, хто записав відеозвернення, стверджують, що натяку на шансон в програмі не було, а вони хотіли, щоб на святі гості слухали пісенні твори про головних героїв новорічних свят — Святого Миколая та Снігуроньку, а ніяк не про долю ув'язнених.

Крім того, порталу стало відомо про те, що ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища. Міська влада не стала заперечувати цей факт, стверджуючи, що дерево було аварійним. За словами представників адміністрації міста, спилявши дерево на цвинтарі, вони вбили двох зайців: ялинка тепер могилкам не загрожує руйнуванням, і новорічний настрій жителям міста додасть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини