Головна Новини Суспільство події Знищення Трипільської ТЕС: в Укренерго звернулися до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищення Трипільської ТЕС: в Укренерго звернулися до українців

"Укренерго" закликала економно споживати електрику у вечірні години

11 квітня 2024, 13:57
Поділіться публікацією:

НЕК "Укренерго" закликає українців з розумінням поставитися до того, що зараз відбувається в країні, обмежити використання потужних електричних приладів з 19:00 до 21:00. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба компанії.

Знищення Трипільської ТЕС: в Укренерго звернулися до українців

Електроенергія. Фото: з відкритих джерел

"У години добового максимуму споживання з 19:00 до 21:00 Диспетчерський центр "Укренерго" закликає обмежити користування потужними енергоємними приладами", — йдеться у повідомленні.

В Укренерго нагадали, що на Харківщині діють аварійні відключення світла, для промислових споживачів діють ліміти споживання на Криворіжжі.

Зазначимо, внаслідок масованої ракетної атаки росіяни в ніч проти 11 квітня повністю знищили Трипільську ТЕС. Про це в інтерв'ю інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив голова наглядової ради ПАТ "Центренерго" Андрій Гота.

Голова "Центренерго" розповів, що всі працівники, які були на зміні під час обстрілу, живі. Внаслідок влучень сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Наразі на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню. Наголошується, що зараз ПАТ "Центренерго" втратило 100% генерації.                                             

Трипільська ТЕС – це найпотужніша електростанція у Київській області. Цей регіон належить до енергонасичених районів, де розміщені енергогенеруючі підприємства загальною потужністю 3200 МВт, з яких встановлена потужність Трипільської ТЕС становить близько 57%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масований удар по Україні: Володимир Зеленський назвав кількість ракет та дронів, якими вдарила РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Ukrenergo/2764
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини