Головна Новини Суспільство події Знаковий візит: яку країну Моді зібрався відвідати перед візитом в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаковий візит: яку країну Моді зібрався відвідати перед візитом в Україну

Моді зібрався не лише до Польщі, а й до України

14 серпня 2024, 13:14 comments1204
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді планує відвідати Польщу та Україну у період з 21 по 23 серпня. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє The Economic Times.

Знаковий візит: яку країну Моді зібрався відвідати перед візитом в Україну

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді. Фото з відкритих джерел

Наголошується, що це буде перший візит прем'єр-міністра Індії до Польщі за останні 40 років.

У матеріалі йдеться, що глава індійського уряду здійснить одноденний візит до Варшави 21 серпня. У Польщі він зустрінеться з лідером країни Анджеєм Дудою та польським колегою Дональдом Туском.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, що прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, ймовірно, відвідає в серпні Україну. Пікантність ситуації додає те, що на початку липня Моді був із дводенним візитом до РФ. Саме тоді як російські війська вдарили по Охматдету. Тоді Володимир Зеленський досить емоційно відреагував на потиск рук Моді з Путіним. Чому зараз Моді збирається до України? Чи може це бути пов'язане з тим, що ми поступово входитимемо в переговорний процес, і Індія теж хоче зайняти в ньому якесь місце, особливо з огляду на активізацію Китаю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Росії на початку цього місяця однією з ключових тем, яку піднімав прем'єр, було звільнення всіх раніше завербованих громадян Індії з російської армії. Тоді російський диктатор Володимир Путін пообіцяв виконати прохання Моді. Сьогодні стало відомо, що завербований в армію російських загарбників 22-річний громадянин Індії Раві Мун загинув на війні проти України. Про це повідомило "ВВС", з посиланням на родичів загиблого.

ЗМІ зазначає, що це вже п'ята підтверджена смерть громадянина Індії останнім часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини