Головна Новини Суспільство події Зірка шоу "Слідство ведуть екстрасенси" отримав високу посаду в СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка шоу "Слідство ведуть екстрасенси" отримав високу посаду в СБУ

На телебаченні Андрій Лисюк виступив в ролі експерта-криміналіста

29 вересня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

Зірка популярного шоу на українському ТБ "Слідство ведуть екстрасенси" Андрій Лисюк отримав посаду заступника голови ГУ з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України. Про це пише УНІАН, з посиланням на слова спікера Inform Napalm Михайла Макарука.

Зірка шоу "Слідство ведуть екстрасенси" отримав високу посаду в СБУ

Андрій Лисюк - скріншот

За словами Макарука, Лисюк був у складі охорони екс-нардепа Сергія Тігіпка, а також обирався в парламент у складі фракції "Слуга народи". У 2019 він прийняв рішення відмовитися від мандата на користь військової служби. Це, на думку Лисюка, принесе більше користі державі.

За інформацією руху "Чесно" Лисюк закінчив юрфак Академії Служби безпеки і є підполковником СБУ.

У популярному шоу "Слідство ведуть екстрасенси" він виступив в ролі наукового консультанта, експерта-криміналіста.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що СБУ припинила незаконний вивіз деревини за кордон — щомісяця з України за підробленими документами вивозилося до 1000 кубометрів лісу. Зловмисники перевозили в місяць до 30 вантажівок. Українську деревину в країни ЄС завозили за сфальсифікованими документами. Щоб їх підробити залучили представників лісових господарств з Сумської, Вінницької, Хмельницької та Київської областей. Правоохоронці затримали їх на гарячому, коли ті передавали черговий транш хабара посадовим особами лісогосподарського підприємства Сумської області.

Також відомо, що цілий арсенал зі зброєю виявили співробітники Служби безпеки України під час антитерористичних навчань на кордоні з Білоруссю. Всі вилучені кошти спецназівці направили на експертизу. У вилученні зброї працівникам СБУ допомогли представники Нацполіціі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини