Головна Новини Суспільство події Зима повертається: синоптик назвала дату похолодання в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зима повертається: синоптик назвала дату похолодання в Україні

Синоптик розповіла, коли українцям чекати морозів

4 лютого 2021, 12:21
Поділіться публікацією:

Відносно теплі для зими дні минають. Завтра, 5 лютого, в Україні зміниться погода – стовпчики термометрів знову досягнуть температури із позначкою "мінус". Про чергове похолодання розповіла у своєму прогнозі синоптик Наталка Діденко в Telegram-каналі.

Зима повертається: синоптик назвала дату похолодання в Україні

В Україні зміниться погода. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що у північних областях температура повітря знизиться вночі до 7-12 градусів морозу, тоді як вдень досягатиме від 3 до 9 градусів морозу. В інших регіонах України, згідно з прогнозом, прогнозується від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла. Як завжди, тепліше буде в південних областях — там 3-6 градусів з позначкою "плюс".

Крім того, очікується холодний сильний вітер. Напрямок – північно-західний. Вітер буде рвучким, а на сході країни можливі штормові пориви.

Зазначається, що в деяких регіонах українцям слід приготуватися до дощів найближчої ночі – на сході, у Дніпропетровській області та в Запоріжжі. Але вже завтра, 5 лютого, опади зникнуть. Хіба що ймовірний невеликий сніг у Карпатах.

Синоптик Наталка Діденко зауважила, що буде ожеледиця, тож на дорогах слід бути обережнішими.

Згідно з прогнозом, морозна погода спостерігатиметься й надалі, у вихідні.

Нагадаємо, від сьогодні, 4 лютого, в Україну завітав циклон з атмосферними фронтами. Тому ймовірні дощі та сильний вітер. Крім того, українцям варто приготуватися до сильних поривів вітру. Так, пориви південно-західного вітру в більшості областей України досягатимуть 15-20 метрів за секунду, попередила синоптик.

Раніше повідомлялося, що бабак Тимко "зробив" свій традиційний прогноз і "розповів", якою буде весна-2021. Місцевого хутряного "синоптика" на початку лютого традиційно пробудили в Харкові від зимової сплячки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини