Головна Новини Суспільство події Зібраний зі звуків вибухів та сирен: у мережі з'явився "Гімн справжньої Росії" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зібраний зі звуків вибухів та сирен: у мережі з'явився "Гімн справжньої Росії" (ВІДЕО)

У мережі з'явився "Гімн справжньої Росії" від музичної спільноти Roger Leao

16 березня 2022, 02:35
Поділіться публікацією:








Російську Федерацію через те, що вона розв'язала злочинну війну на території України, зараз засуджують у всьому світі. Навіть її гімн переосмислили по-іншому, додавши до нього звуки вибухів, сирен та стрілянини. Відео створили українські креативники Roger Leao&7CS та опублікували на Youtube — каналі.

Зібраний зі звуків вибухів та сирен: у мережі з'явився "Гімн справжньої Росії" (ВІДЕО)

Гімн Росії зі звуком вибухів та стрілянини (фото з відкритих джерел)

Музичний продакш переписав гімн Росії й тепер складається виключно з тих звуків, які зараз лунають в Україні через злочинні дії окупантів.

"Anthem of True Russia" створили композицію зі звуків вибухів, ракетних ударів, танкових залпів, сирен повітряної тривоги, стрілянини, криків та плачу. Всі звуки справжні, їх взяли із сотень документальних відеозаписів з України.

До речі, послухати "Anthem of True Russia" можна також на спеціальному сайті, а також на музичних платформах Spotify та Apple Music.

Нагадаємо, чотири російські загарбники, які здалися в полон українським військовим, виконали уривок національного гімну України. Після завершення автор відео сказав: "Слава Україні", а полонені ввічливо відповіли "Героям Слава".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що місто Бердянськ у Запорізькій області було окуповане російськими військовослужбовцями, але міська влада відмовилася від співпраці з ворогом, а місцеві жителі вийшли до міськради, заспівали гімн України та почали протестувати проти окупації. Відео опубліковано у соціальних мережах.

Читайте також, що під час прямої трансляції агенції Reuters з Майдану в центрі Києва увімкнули гімн СРСР. Після гімну також почулася лайка англійською мовою: "God damn it".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини