Головна Новини Суспільство події У прямому етері Reuters у день "вторгнення" РФ в Україну прозвучав гімн СРСР: трансляцію вели з Києва (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У прямому етері Reuters у день "вторгнення" РФ в Україну прозвучав гімн СРСР: трансляцію вели з Києва (ВІДЕО)

Трансляцію вели з Майдану 15 лютого

16 лютого 2022, 13:27
Поділіться публікацією:








Під час прямої трансляції агентстсва Reuters з Майдану у Києві увімкнули гімн СРСР. Після гімну також почулася лайка англійською мовою: "God damn it". Про це повідомляє "Обозреватель".

У прямому етері Reuters у день "вторгнення" РФ в Україну прозвучав гімн СРСР: трансляцію вели з Києва (ВІДЕО)

Пряма трансляція Reuters із Майдану у Києві - YouTube-канал Reuters

Трансляція агентства з назвою "Вигляд на київський Майдан на тлі рсійсько-української кризи" відбулася 15 лютого на Ютуб-каналі Reuters. Окрім гімну Радянського Союзу, прозвучали й інші музичні твори, а також було чутно невідомий звук, що нагадував телевізійний ефір. 

"Росія стверджує, що вона відвела війська від кордону з Україною, але Захід каже, що поки що не бачив доказів", – таку заяву зробило агентство Reuters у підписі до трансляції.

Як повідомляли раніше "Коментарі", агентство Bloomberg випадково опублікувало заголовок про вторгнення Росії до України. Близько опівночі на сайті видання Bloomberg з'явилася новина із заголовком щодо вторгнення Росії в Україну, яка була опублікована випадково через помилку на сервері. Однак читачі видання встигли помітити такий гучний заголовок. Заголовок "Live: Russia Invades Ukraine" (Наживо: Росія вторглася в Україну) зник через 30 хвилин із сайту видання. Після кількох годин після опублікованої новини редакція написала на сайті заяву, що сталася прикра помилка.

Також "Коментарі" писали, що британська преса назвала точний час "вторгнення Росії в Україну". Російська Федерація нібито мала намір вторгнутися в Україну 16 лютого о третій годині ранку, завдавши масованого ракетного удару за участю 200 тисяч військовослужбовців. Про це пише британська газета The Sun, посилаючись на високопоставлені джерела, зокрема й американську розвідку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини