Головна Новини Суспільство події Жителі Енергодару зупинили ворожу техніку (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Енергодару зупинили ворожу техніку (відео)

Жителі міста Енергодара у Запорізькій області, дізнавшись, що до них наближається військова техніка, підготувалися до зустрічі із противником

28 лютого 2022, 16:45 comments1278
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 28 лютого, місцеві жителі Енергодару в Запорізькій області, коли дізналися, що до них наближається колона російських танків, "Градів" та піхоти, розпочала активну підготовку до "зустрічі" з противником. Відео опублікували у соціальній мережі.

Жителі Енергодару зупинили ворожу техніку (відео)

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

На кадрах видно, що люди вирішили власноруч зупинити просування ворога. Вони зробили блокпости з шинами, загородженням, встановили кілька протитанкових їжаків і розсипали дорогою шипи, щоб російські війська пробили колеса. Коли ворожа колона побачила перешкоду і місцевих жителів, які вийшли захищати свою територію, зупинилася за кілька метрів і не продовжила рух. На жаль, поки що невідомо, чи зважилися війська Російської Федерації рухатися далі до Енергодару або ж розвернулися та поїхали.

До речі, у всіх містах України люди об'єдналися та стали на захист своїх територій, аби допомогти нашим військовим.

Нагадаємо, що 27 лютого біля населеного пункту Прилуки (Чернігівська область) українські бійці розгромили танкову роту Російської Федерації, разом з особовим складом. У Генштабі Збройних Сил України також повідомили, що противник продовжує зазнавати великих втрат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жителі Бердянська в Запорізькій області, захопленого російськими військовослужбовцями, вийшли до міськради і заспівали гімн України. Містяни скандували: "Смерть ворогам", "Путін — ху*ло!" та "Російський корабель — йди на х * й".

Читайте також, що у Міністерстві оборони України наочно показало вразливі місця ворожої техніки, щоб люди знали, куди цілитись "коктейлем Молотова".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини