Головна Новини Суспільство події Зеленський скликає РНБО: обговорять два головні питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скликає РНБО: обговорять два головні питання

Корупція в судах та готовність укриттів стануть головними темами найближчого засідання РНБО

16 червня 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

23 червня на доручення президента Володимира Зеленського відбудеться засідання РНБО. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба РНБО.

Зеленський скликає РНБО: обговорять два головні питання

Засідання РНБО. Фото: з відкритих джерел

Згідно з повідомленням, на засіданні планується порушити питання подолання проявів корупції в системі правосуддя, а також буде проаналізовано підсумки перевірки готовності до роботи стаціонарних укриттів під час відбиття повітряних атак.

Серед доповідачів будуть голова СБУ Василь Малюк, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український контрнаступ та різні заяви навколо цього, результати Рамштайну-13 та можливе закулісся, чергові "миротворці" (тепер африканські) у Києві. Що можна сказати про ці процеси зараз – і чого очікувати у найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – спецпредставник Китаю Лі Хуей, який здійснив візити до Києва, Москви, а також європейське турне, заявив, що Україна та Росія не зачинили двері для переговорів. Тим часом держсекретар США Ентоні Блінкен наголосив, що Штати заохочуватимуть зусилля третіх держав (Бразилії, Китаю тощо) щодо припинення конфлікту, але за умови, що вони відповідатимуть Статуту ООН та передбачатимуть суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України. Аналогічного погляду, як відомо, дотримується українська сторона. Коли може визріти реальний ґрунт для переговорів? Чому той же Китай швидше відтягує їх, економічно та політично підтримуючи Росію, ніж наближає? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

16 червня 2023, 14:32

Все суды, неподконтрольные Зеленскому - разогнаны, или заблокированы. То есть Зеленский созывает свой курултай, чтобы обсудить, как управлять коррупцией, и как доносить до телевизора результаты. Кстати, телевизор тоже у него в кармане.


Новини