Головна Новини Суспільство події Зеленський скликає екстрене засідання РНБО через підрив Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський скликає екстрене засідання РНБО через підрив Каховської ГЕС

Після підриву Каховської ГЕС усі служби піднято по тривозі, проводиться евакуація населення

6 червня 2023, 08:10
Поділіться публікацією:

Через надзвичайну ситуацію, що склалася через підрив окупантами греблі Каховського водосховища, президент України скликає екстрене засідання РНБО. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

Зеленський скликає екстрене засідання РНБО через підрив Каховської ГЕС

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Президент України Володимир Зеленський у зв'язку з підривом греблі Каховського водосховища ухвалив рішення про проведення екстреного засідання РНБО України", – написав Олексій Данілов.

Зазначимо, сьогодні вранці стало відомо, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, розпочалася евакуація місцевих жителів, адже після підриву почав швидко підніматися рівень води.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван позитивно оцінив перспективи майбутнього контрнаступу Сил оборони України. Тим часом Міноборони РФ повідомляє про те, що ЗСУ вже нібито розпочали великомасштабний наступ на п'яти ділянках фронту на "Південно-Донецькому напрямку", де, за версією російської пропаганди, не мали успіху. У свою чергу, СтратКом ЗСУ попереджає, що росіяни найближчим часом "розповсюджуватимуть недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрями і втрати української армії, навіть якщо контрнаступу і немає". Довіряти закликають лише зведенням Генштабу та офіційним спікерам Сил оборони. Як оцінюєте інформаційні битви навколо підготовки (чи вже не лише підготовки) наступальних дій ЗСУ? Як себе виявили різні сторони, про що це говорить? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Кремль так мляво реагує на рейди Бєлгородщиною – про що говорить те, що відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини