Головна Новини Суспільство події Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши того маніяком, який мстить усьому світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши того маніяком, який мстить усьому світу

Олена Зеленська вважає, що зараз увесь світ намагається розгадати причину такої нелюдяності росіян

19 квітня 2022, 15:22 comments2244
Поділіться публікацією:

Звірства, які влаштовують російські військові в Україні, можуть говорити тільки про те, що будинки в Росії до них ставляться також нелюдяно. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю чеському виданню Respekt заявила Перша леді України Олена Зеленська.

Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши того маніяком, який мстить усьому світу

Олена Зеленська. Фото: facebook.com/olenazelenska.official

Перша леді країни висловила впевненість у тому, що військові злочини, які скоюють в Україні російські солдати та офіцери заохочуються Кремлем. Путін чудово знає і схвалює нелюдські вчинки, а все від того, що діючий російський президент уявив себе вершителем людських доль.

За словами Олени Зеленської, весь світ досі намагається розгадати, від чого путінський режим дозволяє собі такі звірства в Україні. Зеленська вважає, що розгадка в тому, як саме російське керівництво ставиться до самих росіян, яких також не рахує за людей. Саме тому в Росії є нормальним, коли сильний отримує все і може принижувати підлеглих так, як сам захоче, знаючи, що йому за це нічого не буде і йому не доведеться відповідати перед законом.   

"І, коли такий принижений підлеглий набуває сили – він стає маніяком, мстить світові", – зазначила Зеленська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні триває, а з нею і безумство Путіна. Тому США та Євросоюз готуються піти на радикальніші кроки, щоб відбити бажання у Путіна продовжувати війну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європейський Союз готується відмовитись від нафти РФ – питання просуватиме особисто президент Франції Макрон. Путіну доведеться поплатитися за свою війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини