Головна Новини Суспільство події Засідання у форматі "Рамштайн" остаточно відклали: чи відома нова дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Засідання у форматі "Рамштайн" остаточно відклали: чи відома нова дата

Засідання у форматі "Рамштайн" без Байдена не відбудеться

сьогодні, 11:22
Поділіться публікацією:

Засідання групи "Рамштайн", яке мало відбутися 12 жовтня, відклали. Нова дата визначається. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Радіо Свобода.

Засідання у форматі "Рамштайн" остаточно відклали: чи відома нова дата

Володимир Зеленський

Інформацію про перенесення засідання підтверджують джерела "Радіо Свободи" у штаб-квартирі НАТО.

Варто зазначити, що засідання групи "Рамштайн" можуть перенести стало відомо після заяви спікера Міноборони США Сабрини Сінгх . Спікер під час брифінгу заявила, що засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі, яке мало відбутися 12 жовтня на німецькій авіабазі "Рамштайн", можуть перенести.

Спікер нагадала, що президент Джо Байден відклав поїздку на засідання у форматі "Рамштайн" через ураган "Мілтон".

Сінгх також не виключила, що з огляду на обставини засідання у форматі "Рамштайн" можуть об'єднати із засіданням міністрів оборони НАТО 17-18 жовтня. Остаточне рішення поки що відсутнє.

"Ми тільки зараз це з'ясовуємо. Тому, коли з'являться оновлення, я обов'язково їх повідомлю. Як ви знаєте, президент тільки сьогодні вранці скасував свою подорож. Тому ми працюємо з цими деталями. Повідомимо, коли знатимемо більше", — сказала представник Пентагону.

Читайте також на порталі "Коментарі" — виходячи із заяв, які роблять офіційний Вашингтон та Київ, саме під час засідання у форматі "Рамштайн" на рівні лідерів країн, які підтримують Україну та має вирішитись доля Плану перемоги. Його Володимир Зеленський представив у США під час свого офіційного візиту. Однак широкому загалу всі його пункти досі невідомі. Які очікування від "Рамштайну"? Чи підтримають партнери України План перемоги? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини