Головна Новини Суспільство події Заколот у Росії: куди дійшли війська Пригожина та Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

Заколот у Росії: куди дійшли війська Пригожина та Кадирова

Бійці ПВК "Вагнер" наближаються до Москви, з півдня їм загрожують кадирівці, вірні Путіну

24 червня 2023, 18:27 comments2434
Поділіться публікацією:

Згідно з оперативними повідомленнями росЗМІ, телеграм-каналів, бійці ПВК "Вагнер", які виступили проти міністра оборони Шойгу, зараз знаходяться за 50-100 кілометрів від Москви, бійці батальйону "Ахмат" підійшли до Ростова-на-Дону, раніше зайнятого без бою Пригожиним. Про це повідомляють "Коментарі".

Заколот у Росії: куди дійшли війська Пригожина та Кадирова

Підмосков'я. Фото з соціальних мереж

ПВК "Вагнер" пройшли місто Єлець у Липецькій області. Силовики намагаються перешкодити їхньому проїзду трасою "Дон", зокрема переривають дорожнє полотно, ставлять на дорозі завантажені машини. У самій Москві спостерігається рух військової техніки, силовики риють шанці. Мер Москви Собянін назвав ситуацію складною, заявив, що ухвалив рішення оголосити в Москві понеділок неробочим днем — за винятком органів влади та підприємств безперервного циклу, оборонки, міських служб. Також він закликав москвичів максимально утримуватися від поїздок містом.

Згідно з іншими повідомленнями, кадирівці входять до Ростова. Вагнерівці попросили місцевих жителів залишити центр міста. Частина городян намагається залишити місто потягами. Судячи з фото, на вокзалі спостерігається ажіотаж.

Тим часом, стало відомо, хто з військових підтримує Путіна. Про підтримку Путіна, як головнокомандувача, заявили як мінімум, три російські генерали — Суровікін (армія), Алєксєєв (ГРУ) та голова Чечні Рамзан Кадиров (Росгвардія).

Путіністи розповіли, що вони хочуть зробити з Пригожіним. Йому запропонували накласти на себе руки — застрелитися.

А Путін екстрено покинув Москву. Президента Росії Володимира Путіна вже немає у столиці. Бо в силовиків немає впевненості, що вдасться відкинути "вагнерівців" від столиці РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини