Головна Новини Суспільство події Захід вже раз помилився: чому вдруге світ не дозволить Путіну уникнути відповідальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід вже раз помилився: чому вдруге світ не дозволить Путіну уникнути відповідальності

Сталінський режим влаштував геноцид кримськотатарського народу, тепер його послідовник Путін вирішив влаштувати геноцид уже всього українського народу

18 травня 2022, 15:24 comments1490
Поділіться публікацією:

Президент України записав звернення з нагоди Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Зокрема, Володимир Зеленський наголосив, що нащадки тієї радянської тиранії не лише вдруге намагаються позбавити кримських татар їхнього будинку (з 2014 року), а й "хочуть відібрати будинок уже у всього багатомільйонного українського народу, у всіх, хто живе на нашій землі". Які висновки має зробити (і робить) той самий Західний світ, який допустив перетворення Росії на те, чим вона стала за Путіна? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Захід вже раз помилився: чому вдруге світ не дозволить Путіну уникнути відповідальності

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Щоразу, обираючи відповідну форму звернення, слід нагадувати нашим західним партнерам, що багато в чому саме вони виростили дублікат Сталіна

Нардеп V, VI та VII скликань, екс-заступник голови Радміну Автономної Республіки Крим, голова Всеукраїнського громадського руху "Сила права" Андрій Сенченко впевнений:

"Кожна річниця депортації, особливо зараз, на тлі широкої війни РФ проти України, нагадує всьому світу, що коріння тієї поведінки, яку сьогодні демонструє російське керівництво – варто шукати в історії. Світовій та російській. І що Путін тут, по суті, просто правонаступник Гітлера та Сталіна".

За словами Андрія Сенченка, щоразу, обираючи відповідну форму звернення, слід нагадувати нашим західним партнерам (деякі з яких намагалися домовитися з Кремлем за рахунок України), що багато в чому саме вони виростили дублікат Сталіна, який свого часу депортував кримських татар. А його нинішній дублікат – Путін – депортує та знищує українців, фактично влаштувавши геноцид українського народу.

"Особливо це слід доносити до тих персонажів, які кажуть, що не має бути приниження РФ, що треба якось дати Путіну зберегти особу, враховувати амбіції цієї недоімперії. А насправді слід думати про те, чи залишиться ця російська зараза на землі, чи ні. Бо якщо вона залишиться – епідемії війни виникатимуть знову і знову. Щодо повернення Криму в Україну – я, як кримчанин, абсолютно впевнений у тому, що це відбудеться дуже скоро", – резюмує Андрій Сенченко.

Півроку-рік – ми станемо свідками неймовірних змін у глобальному світі. Росія відчуватиме на собі колосальний тиск

"Нарешті, колективний Захід позбувся ілюзій та внутрішнього страху щодо Росії та кремлівської ядерної "елди". Думаю, у найближчому майбутньому – півроку-рік – ми станемо свідками неймовірних змін у глобальному світі. Росія зазнаватиме колосального тиску", – каже колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, голова Луганської військово-цивільної адміністрації (2015-2016 роки), керівник та засновник волонтерської групи "Народний тил" Георгій Тука.

На його думку, раніше Захід був досить стриманий у діях, фактично боячись реакції Кремля. Але завдяки тій неймовірній ціні, яку платить зараз Україна, завіса страху у представників Європи і не лише – розтанула.

"Ще півроку тому взаємини Росія-Захід можна було асоціювати з відомою сценкою з "Магулі", коду удав Каа (у нашому випадку – РФ) гіпнотизував і шокував бандерлогів. Зараз "гіпноз" розвіяний, страх зник, – упевнений Георгій Тука. – Яскравий приклад реакції Заходу на ультиматуми Кремля – сьогоднішнє офіційне оформлення Швецією та Фінляндією заявки на вступ до НАТО. Незважаючи на путінське тупотіння ніжками, бризкання слинами, стукання в повітрі стиснутими кулачками, погрози ядерними кнопками – плювали вже цивілізовані країни на цю недолюдину. І на це недодержава".

Георгій Тука впевнений, що все це призведе до неймовірних змін у світовій архітектурі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рашисти випустили на Дніпро дві ракети, одну збила ППО — уламки полетіли на людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини