Головна Новини Суспільство події За Маріуполь, Ірпінь, Бучу, Гостомель: десантники показали, як на Донеччині знищують окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

За Маріуполь, Ірпінь, Бучу, Гостомель: десантники показали, як на Донеччині знищують окупантів

Ворог не дорахувався ще однієї колони військової техніки

12 квітня 2022, 08:55 comments1842
Поділіться публікацією:

Доки ворог готується до масованого наступу на сході України десантники з Донеччини вже успішно знищують російських окупантів, не залишаючи тим жодного шансу на просування вперед. Як передає видання "Коментарі", відповідне відео знищення ворога з’явилося на офіційній сторінці командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України в Facebook.

За Маріуполь, Ірпінь, Бучу, Гостомель: десантники показали, як на Донеччині знищують окупантів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України не залишила жодного шансу на порятунок окупантам. Знищено не тільки живу силу противника, а й їх бронетехніку.

"Противник буде знищений, а Українська земля буде повністю очищена від загарбників! Слава ДШВ! Слава Україні!", – йдеться у повідомленні.

Читайте на порталі "Коментарі" – українська армія здатна перемогти противника у війні. Єдина умова успіху – Україна має оперативно отримати від західних союзників все озброєння, яке дає змогу не тільки ефективно оборонятися, а й ефективно йти в наступ, звільняючи українську землю від загарбників. Таку думку вислови голова Офісу резидента Андрій Єрмак. Він зазначив, що першочергово Україна потребує важкого озброєння – новітніх систем артилерії. На другому місці – танки та військові літаки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія перекидає під Мелітополь та Іловайськ системи ППО та готується прикривати свої війська під час масованого наступу на Донбасі. До того ж в прикордонні з Донбасом області РФ пекинута практично вся авіація ворога. Першочергова задача росіян – взяти під повний контроль Маріуполь, а далі розпочинати рух у напрямку Попасна, а далі Курахове. Це є найближчими планами ворога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини