Головна Новини Суспільство події У Зеленського назвали умову, за якої Україна здатна перемогти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали умову, за якої Україна здатна перемогти Росію

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що Україні під силу перемогти Росію

12 квітня 2022, 08:05
Поділіться публікацією:

Україна буде здатна відбити російську агресію, відкинувши ворога на ті позиції, які він займав до 24 лютого лише в тому разі, якщо ЗСУ отримають від союзників усе необхідне озброєння. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю телеканалу "CBS" висловив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

У Зеленського назвали умову, за якої Україна здатна перемогти Росію

Офіс президента. Фото: Укрінформ

Глава Офісу президента зазначив, що Україні потрібне важке озброєння. Насамперед, артилерія. Цього озброєння Україна дуже потребує. Якщо українське військо матиме сучасну важку артилерію, можна буде гідно відбивати атаки противника, не даючи шансу просунутися вперед.

На другій позиції у потребах української армії танки та військові літаки. Києву потрібне все озброєння, з яким можна буде говорити, що небо України закрите від російських літаків, снарядів та ракет.

За словами Андрія Єрмака, він бере участь безпосередньо в переговорах з американською стороною. Сьогодні США на чолі з Джо Байденом посідають перше місце з військової допомоги Україні. Проте сьогодні Україна відкрито говорить про те, що потребує значно більших постачань озброєння. Коли країна веде війну з такою країною, як Росія, то їй потрібно значно більше озброєння, ніж сьогодні.

Глава президентської канцелярії уточнив, якщо прохання України будуть почуті і все необхідне озброєння буде передане Києву максимально швидко, то можна впевнено говорити, що Україна цю війну проти Росії не програє, країна може захистити свою територіальну цілісність і суверенітет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій розповіли, чому ця війна з РФ не остання, і українцям уже зараз треба замислитись, як бути далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини