Головна Новини Суспільство події З метою безпеки британським чиновникам заборонили використовувати одну із соцмереж
commentss НОВИНИ Всі новини

З метою безпеки британським чиновникам заборонили використовувати одну із соцмереж

Британським чиновникам заборонили використовувати TikTok на службових телефонах

16 березня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:

Уряд Великобританії видав сувору заборону використання чиновниками на службових мобільних пристроях соціальної мережі TikTok. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у заяві канцлера герцогства Ланкастера Олівера Даудена.

З метою безпеки британським чиновникам заборонили використовувати одну із соцмереж

Телефон. Фото: з відкритих джерел

"Ми збираємося заборонити використання TikTok на урядових пристроях. Цей захід негайно набуде чинності", — йдеться у заяві.

Зазначається, що програма може містити особисті дані людей, які потім можуть бути передані третій стороні. Також TikTok може використовувати особисті контакти користувачів соцмережі та геолокацію.

Олівер Дауден наголосив, що рішення про заборону було ухвалено після того, як урядом було заслухано та проаналізовано детальний звіт британських спецслужб. Дозволити користуватися TikTok можуть лише тим британським чиновникам, які особисто звернутися з таким проханням та їхню заяву буде розглянуто. Усі ситуації розглядатимуться в індивідуальному порядку із залученням фахівців у галузі спецслужб.

Член британського уряду уточнив, що рішення про заборону використання TikTok стосується лише робочих телефонів. Якщо ж хтось із їхніх чиновників хоче продовжувати користуватися цією соцмережею на своїх смартфонах, то заборона не діятиме.

У компанії TikTok заявили, що адміністрація президента США Джо Байдена пригрозила їм блокуванням на території Америки, якщо китайські власник компанії не продадуть свою частку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому стратегічний наступ РФ вже неможливий — що може змінити розклад сил на полі бою.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які очікування від майбутніх переговорів Зеленського та Сі Цзіньпіна – чи є привід для хвилювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ytutyu

16 березня 2023, 19:24

СEKС Знакомства в твоем городе: огромная база людей которых интересует только сeкс, бесплатная и анонимная регистрация без привязки телефона, проверенные фото и видео. Просто попробуй ----- https://min.lc/keks


Новини