Головна Новини Суспільство події З "Борисполя" вилетів пасажирський літак: чи може запрацювати аеропорт
commentss НОВИНИ Всі новини

З "Борисполя" вилетів пасажирський літак: чи може запрацювати аеропорт

В Україні тестують поновлення регулярних операцій

19 грудня 2023, 16:32
Поділіться публікацією:

Сьогодні із міжнародного аеропорту "Бориспіль" вилетів пасажирський літак. Було евакуйовано найбільший пасажирський літак в Україні — Boeing 777-300ER. Він вилетів до Європи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба "Борисполя".

З "Борисполя" вилетів пасажирський літак: чи може запрацювати аеропорт

Аеропорт Бориспіль

"Як приємно вкотре бачити впевнений зліт з міжнародного аеропорту "Бориспіль" могутнього сталевого птаха Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні близько 9-ї ранку було виконано технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з "Борисполя" в аеропорт в Європі на запит експлуатанта — української авіакомпанії Skyline Express. Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів відповідно до директив, які діють на час запровадження воєнного стану в Україні. На борту не було ні пасажирів, ні вантажу.

У прес-службі аеропорту додали, що з моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Зазначається, що це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку великої війни. Ця стратегічна ініціатива відкриває шлях до відновлення регулярних операцій, щойно відповідна оцінка ризиків дозволить це зробити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україну прибуло керівництво Ryanair: головне питання — польоти з "Борисполя".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Борисполі до військової частини потрапила ракета: постраждали люди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини