Головна Новини Суспільство події Яку з ініціатив Зеленського українці визнали найкращою
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку з ініціатив Зеленського українці визнали найкращою

"Велике будівництво" та "Держава в смартфоні" справили на українців позитивне враження

21 травня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Яку з ініціатив Зеленського українці визнали найкращою

Володимир Зеленський - фото: Еспресо

Українці визнали ініціативу відновлення інфраструктури "Велике будівництво" Володимира Зеленського найуспішнішою за два роки його перебування на посаді президента. Про це свідчать опитування, які провела соціологічна група "Рейтинг".

За результатами опитування 42% українців позитивно оцінили "Велике будівництво". В цій оцінці були одностайні практично всі регіони, окрім міста Київ. 

Друге місце за симпатіями населення зайняла програма "Держава в смартфоні". Цю ініціативу позитивно оцінили 40% опитаних. Далі йде звільнення полонених і заручників – 38% позитивних оцінок. Зміцнення обороноздатності України та міжнародна політика отримали від українців по 30%.

Яку з ініціатив Зеленського українці визнали найкращою - фото 2

Загальна позитивна оцінка двох років роботи гаранта склала 24%.

Нагадаємо, що в недавньому соцопитуванні мешканці України розповіли, кого вважають найуспішнішим президентом країни в новітній історії. Виявилося, що найкращим серед усіх президентів незалежної України, як і минулого року, громадяни країни вважають Леоніда Кучму (23%). 

18% відповіли, що найкращим президентом є Зеленський. 14% опитаних вважають, що найкращим був Порошенко, 13% вважають таким Януковича, 12% – Кравчука, 7% – Ющенка. Хто ж серед президентів має найбільший рейтинг довіри, дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Додамо, що президент України Володимир Зеленський анонсував три дні святкування Дня незалежності у 2021 році. Так, 22 серпня відбудеться нагородження в рамках премії "Національна легенда". За словами президента, започаткована премія визначить легенд, які прославляють Україну як у країні, так і за її межами.

Кілька заходів заплановано на 23 серпня – День державного прапора. Як розповів Зеленський, у містах піднімуть прапори, які будуть встановлені спеціально до свята і потім залишаться на місцях. Крім того, 23 серпня розпочнеться перший саміт щодо деокупації Кримського півострова. Більше деталей — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини