Головна Новини Суспільство події Кого українці вважають найкращим президентом: соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого українці вважають найкращим президентом: соцопитування

Мешканці України розповіли кого вважають найуспішнішим президентом країни в новітній історії

20 травня 2021, 13:34
Поділіться публікацією:

Найкращим серед усіх президентів незалежної України, як і минулого року, громадяни країни вважають Леоніда Кучму (23%). Про це свідчать опитування, які провела соціологічна група "Рейтинг".

Кого українці вважають найкращим президентом: соцопитування

Леонід Кучма - фото: РІА

18% відповіли, що найкращим президентом є Зеленський. 14% опитаних вважають, що найкращим був Порошенко, 13% вважають, що найкращим був Янукович, 12% – Кравчук, 7% – Ющенко. 

Водночас 9% відповіли, що жоден з них не був найкращим, ще 5% – не змогли відповісти. 

Кого українці вважають найкращим президентом: соцопитування - фото 2

Проте серед політиків, які займали посаду президента України, найвищий рейтинг довіри громадяни висловили до Володимира Зеленського (довіряють – 46%, не довіряють – 51%). 

Леоніду Кучмі довіряють 36%, не довіряють – 58%. Леоніду Кравчуку довіряють 36%, не довіряють – 53%. Віктору Ющенку довіряють 29%, не довіряють – 66%. Петру Порошенку довіряють – 24%, не довіряють – 75%. Віктору Януковичу довіряють 15%, не довіряють – 82%. 

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський анонсував три дні святкування Дня незалежності в 2021 році. Так, 22 серпня відбудеться нагородження у рамках премії "Національна легенда". За словами президента, започаткована премія визначить легенд, які прославляють Україну як у країні, так і за її межами. Декілька заходів заплановано на 23 серпня – День державного прапора. Як розповів Зеленський, у містах піднімуться прапори, які будуть побудовані спеціально до свята і потім залишаться на місцях. Крім того, 23 серпня розпочнеться перший саміт щодо деокупації Кримського півострову. Більше деталей в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини