Головна Новини Суспільство події Яку погоду прогнозують синоптики на новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку погоду прогнозують синоптики на новорічні свята

На новорічні свята погодних катаклізмів не передбачається

27 листопада 2021, 19:22
Поділіться публікацією:

Зима 2021-2022 років відрізнятиметься від минулорічної в плані погодних умов. Що чекає на українців розповів директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда в інтерв'ю виданню "Сегодня".

За його словами, погода в грудні 2021 року буде буде теплою, сильних морозів не передбачається. Загалом ця зима має бути теплою, говорить очільник Укргідрометцентру. Синоптики очікують значне пониження температури у січні-лютому, однак морозна погода триматиметься недовго. Микола Кульбіда говорить, що можуть вдарити морози до мінус 20 градусів за Цельсієм.

Як розповіла раніше завідувач відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова, грудень буде теплим, з невеликими морозами, до -10 градусів. На новорічні свята також прогнозують морозну погоду. На початку 2022 року буде періодичне потепління з дощами та мокрим снігом, а на зміну йому прийдуть морози.

Синоптики говорять, що цей Новий рік може пройти без снігу, скоріш за все варто очікувати дощу та мокрого снігу. А от в січні сніжитиме по всій території України, однак заметілей та значних опадів цієї зими не прогнозують.

Як повідомляв портал "Коментарі", Україну накриють сильний вітер і дощі у вихідні. В усіх регіонах пройдуть опади, які супроводжуватимуться значними поривами вітру.

Раніше ми повідомляли якою буде погода в грудні. Погода останнього місяця цього року — грудня, буде не виходити за межі кліматичної норми. У грудні до нас прийдуть морози, хуртовини з сильними поривами вітру, а також тумани і відлиги.

Яку погоду прогнозують синоптики на новорічні свята

Якою буде ця зима в Україні, фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини