Головна Новини Суспільство події Україну накриють сильний вітер і дощі: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють сильний вітер і дощі: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні

Актуальний прогноз погоди

26 листопада 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

На вихідні, зокрема, в суботу, 27 листопада в нашій країні прогнозується холодна, дощова погода. В усіх регіонах пройдуть опади, які супроводжуватимуться поривами сильного листопадового буревію. Температура денної пори буде строката: від + 4 до + 14 градусів. Про це інформують фахівці Укргідрометцентру.

Україну накриють сильний вітер і дощі: синоптики оновили прогноз погоди на вихідні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

На всіх територіях нашої країни завтра, як передбачають синоптики, йтимуть опади. Температура повітря буде різною  на різних територіях держави. Але вдень стовпчик термометра плюсуватиме, а вночі в деяких місцях очкують і мінуси листопадового морозу.

Так, в західних регіонах денної пори буде +4 до +8, а в нічні часи — від +2 до +4.  На східних територіях матимемо денної пори від +5 до +7 градусів, а в нічний час  - від-3 до +1 градуса.

В північних областях денної пори буде  від +5 до +9 градусів, а в нічний час — від +1 до +4 градусів. На південних територіях найтепліше. Денної пори тут плюсуватиме від +11 до +14 градусів, а в нічний час так само тепло — від +7 до +9 градусів. В центральних регіонах денної пори матимемо від + 8 до +10 градусів, в нічний час — від +3 до +5 градусів.

В Києві синоптики також прогнозують опади. Денної пори вихідного дня повітря стане теплішим, буде  від + 7 до +11 градусів. Температура в нічні часи в місті так само плюсуватиме — від + 3 до + 5 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йдуть холодні дощіВ останній день робочого тижня, 26 листопада, в нашій країні денної пори повітря прогріється до +8 градусів. А от на західних територіях будуть йти холодні листопадові дощі.

   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини