Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть холодні дощі: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть холодні дощі: як зміниться погода

Прогноз погоди в нашій країні

25 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В останній день робочого тижня, 26 листопада, в нашій країні денної пори повітря прогріється до +8 градусів. А от на західних територіях будуть йти холодні листопадові дощі. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йдуть холодні дощі: як зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В п’ятницю, на всій територіях нашої країни буде хмарно. На західних територіях пройдуть невеликі опади. Пориви вітру становитимуть від 7 до 12 м/c. 

Температура повітря на західних територіях буде становити денної пори від +4 до +8, а в нічні часи — від -2 до -4. В східних регіонах денної пори температура буде  від +3 до +6, а в нічні часи — від -5 до -7. В північних регіонах стовпчик термометра денної пори показуватиме від +3 до + 8, а в нічні часи — від -2 до -4. В південних регіонах денна температура становитиме від +7 до +11, а в нічні часи- від -1 до -2 градусів. В центральних областях денної пори плюсуватиме від + 5 до + 7, а в нічні часи  - від -1 до -2 градусів.

В місті Києві 26 листопада також буде хмарна погода, але дощів не передбачається. Денної пори повітря прогріється від + 4 до + 8. Температура в нічні часи сягатиме  від -0 до -3.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Укргідрометцентрі дали прогноз на грудень. Погода останнього місяця цього року  — грудня, буде не виходити за межі кліматичної норми.  У грудні до нас прийдуть морози, хуртовини з сильними поривами вітру, а також тумани й відлиги. За оприлюдненою на сайті синоптичного центру інформації, середньомісячна груднева температура буде сягати від -4 морозу до + 3 градуси тепла, що передбачено синоптичними нормами.  Разом з тим, фахівці кажуть, що місячна норма опадів буде 33-78 міліметрів, в гірській місцевості  в деяких місцях  81-105 міліметрів.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини