Головна Новини Суспільство події Які три області України можуть потрапити в «помаранчеву» зону карантину першими
commentss НОВИНИ Всі новини

Які три області України можуть потрапити в «помаранчеву» зону карантину першими

Швидше за все, буде змінюватися колір обмежень

7 вересня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

В Україні щодня додаються сотні заражених коронавірусом. Поки в "зеленій" зоні адаптивного карантину залишаються всі області України. Але існує небезпека для трьох з них, де, швидше за все, буде змінюватися колір обмежень. Голова комітету Верховної Ради з охорони здоров'я Михайло Радуцький під час брифінгу підтвердив, що Україна наближається до "жовтого" рівня епідситуації та зазначив, що три області можуть потрапити в "помаранчеву" зону.

Які три області України можуть потрапити в «помаранчеву» зону карантину першими

Коронавірус, фото з відкритих джерел

"Найнебезпечніше сьогодні в плані епідемії у трьох областях: Буковина (Чернівецька область), Львівська та Вінницька області. Там, швидше за все, буде змінюватися колір обмежень", — сказав Радуцький.

Показники госпіталізацій у регіоні — це ключовий показник ситуації з коронавірусом, його визначають у відсотковому відношенні до загальної кількості ліжкомісць. Водночас є й області, які потихеньку "вибираються" з поганої ситуації з госпіталізацією. Прикладом може бути Рівненська область, де покращилася тенденція із захворюваністю і госпіталізацією.

Також читайте на порталі "Коментарі" — у Німеччині заявили, що пандемію не зупинити в окремо взятих країнах, тому з коронавірусом потрібно боротися по всій планеті. Саме тому Берлін прийняв рішення до кінця 2021 року надати 100 мільйонів доз вакцин для міжнародної кампанії по вакцинації від коронавірусу. Вакцинація на теперішній день є єдиною гарантією, що людству вдасться зупинити пандемію.

Читайте на "Коментарях" — вчені вийшли на завершальну стадію випробувань — у світі з'явиться ще одна вакцина проти COVID-19. Цього разу відзначилися вчені Туреччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини