Головна Новини Суспільство події Які документи потрібні українцям, щоб потрапити у Хорватію
commentss НОВИНИ Всі новини

Які документи потрібні українцям, щоб потрапити у Хорватію

Хорватська влада дещо послабила умови в'їзду в країну

2 червня 2021, 20:37
Поділіться публікацією:

Уряд Хорватії послабив умови в'їзду на свою територію для іноземців. Про це повідомив посол України в Хорватії Василь Кирилич у своєму Twitter.

Які документи потрібні українцям, щоб потрапити у Хорватію

Хорватія - фото з відкритих джерел

Відсьогодні для в'їзду в Хорватію іноземцям необхідно буде пред'явити негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус, зроблений не більше ніж за 72 години до перетину кордону. До цього влада вимагала, щоб він був зроблений протягом 48 годин. Перепусткою також слугуватиме сертифікат про вакцинацію.

"Негативний ПЛР-тест буде взято до уваги, якщо він зроблений не менше ніж за 72 години (замість 48). Перепусткою також слугуватиме підтвердження про вакцинацію", — зазначив дипломат.

Окрім цього,  влада Хорватії з 28 травня послабила карантинні обмеження. Зокрема, ресторанам і кафе дозволено приймати відвідувачів всередині, а продавати алкоголь уночі.

Нагадаємо, що влада Туреччини з 1 червня повернула вимоги щодо проходження ПЛР-тестів для пасажирів з України.

Також "Коментарі" повідомляли, що, за інформацією народного депутата Олексія Гончаренка, українська влада домовилася з урядом Перу про скасування спеціальних віз для відвідування країни. Віднині нашим співвітчизникам не доведеться оформляти візові документи для перебування в Перу протягом 90 днів.

Додамо, що з початку весни для нашої держави стали доступними ще кілька "безвізових" напрямків. Які держави гостинно чекають українських туристів, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, чому нам поки не варто розраховувати на вільні від документної тяганини поїздки в Сполучені Штати. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини