Головна Новини Суспільство події Україна отримала безвіз зі ще однією країною: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримала безвіз зі ще однією країною: що відомо

Тепер українцям будуть доступні 90-денні поїздки до Перу без додаткового оформлення візових документів

2 червня 2021, 15:58 comments1236
Поділіться публікацією:

Межі світу постійно розширюються для українців. Так, за інформацією народного депутата Олексія Гончаренка, українська влада домовилася з урядом Перу про скасування спеціальних віз для відвідування країни.

Україна отримала безвіз зі ще однією країною: що відомо

Українці можуть їздити без віз до Перу. Фото: Вікторія Кузнєцова

Такі новини політик повідомив через особистий Telegram-канал, поділившись скрінами відповідного документа.

Як стверджується в новому розпорядженні Кабміну, Україна нарешті відрегулювала правила короткострокового перебування на території однієї з найпопулярніших країн у Південній Америці. Віднині нашим співвітчизникам не доведеться оформляти візові документи для перебування в Перу протягом 90 днів.

При цьому перуанська влада настільки прихильна до українців, що дозволяє залишатися на території країни аж 183 дні, якщо ви приїхали винятково із туристичною метою. Гончаренко зазначає, що у таких "привілеїв" лише односторонній порядок, тобто перуанці можуть залишатися в Україні без віз лише трохи менш ніж три місяці.

Зазначимо, що Перу — країна з багатою історичною спадщиною, яка буде цікава різним мандрівникам. Тут можна подивитися і на величні піраміди Мачу-Пікчу, і насолодитися гігантськими малюнками в пустелі Наска, і пройти стежкою інків, а також поспостерігати за красою найбільш високогірного у світі озера Тітікака.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що з початку весни для нашої держави стали доступними ще кілька "безвізових" напрямків. Які держави гостинно чекають українських туристів, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому нам поки не варто розраховувати на вільні від тяганини з документами поїздки в Сполучені Штати. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини