Головна Новини Суспільство події Яка ймовірність раптового штурму Миколаєва: Кім дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка ймовірність раптового штурму Миколаєва: Кім дав відповідь

Глава Миколаївської ОВ Віталій Кім зазначив, чи можливий зараз раптовий штурм Миколаєва російськими окупантами

29 травня 2022, 19:30 comments1431
Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область, але раптово штурмувати місто їм не вдасться, оскільки вони не готові до цього ні технічно, ні морально. Такими припущеннями поділився голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у "Рандеву з Яніною Соколовою".

Яка ймовірність раптового штурму Миколаєва: Кім дав відповідь

Чи можливий зараз раптовий штурм Миколаєва (фото з відкритих джерел)

За його словами, захисники Миколаєва готові до будь-якого розвитку подій. І навіть якщо росіяни поставлять собі за мету захопити місто, то на це у них піде багато часу, бо потрібно буде підготуватися до штурму, створити ударну групу та зайняти позиції на околицях. На це йде мінімум 1-2 місяці. І про такі кроки противника українська сторона знатиме і буде готова зустріти загарбників, щоб дати відсіч.

Кім наголосив, що військові бачать окупантів наскрізь – через весь Херсон. Щобільше, Україні продовжують надавати військову допомогу, зокрема постачати нову зброю та протитанкові засоби, а у солдатів РФ танки старі. Тобто, українські захисники знають, що треба робити із "асвободителями".

Нагадаємо, що воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв ДШВ ЗС України знищили кілька одиниць бойових броньованих машин окупантів, екіпаж згорів разом із технікою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що завдяки успішним діям українських захисників вдалося відновити контроль та встановити синьо-жовтий прапор одразу у кількох населених пунктах на кордоні Миколаївської та Херсонської областей, які раніше були під окупацією.

Читай також, що Кабінет Міністрів України виділив із резервного фонду держбюджету 56 млн гривень на відновлення водопостачання у місті Миколаїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини