Головна Новини Суспільство події Яка погода очікує Україну на вихідних та наступному тижні: прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка погода очікує Україну на вихідних та наступному тижні: прогноз

Прогноз погоди в Україні

18 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Упродовж кількох днів в Україні буде сонячна та спекотна погода, а потім знову прийдуть дощі. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.  

Яка погода очікує Україну на вихідних та наступному тижні: прогноз

Погода в Україні

За прогнозами синоптиків, у неділю 19 червня у всіх областях країни буде сонячно, без опадів. У північній, центральній, південній та східній частинах України вдень температура повітря підніметься до 29 градусів. Вночі очікується 14 – 15 градусів. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до 31, а на ніч температура впаде до 12.  

20 червня у всіх областях очікується хмарна погода, без опадів. У північній, центральній та західній областях температура повітря вдень підніметься до 33 градусів. Вночі синоптики обіцяють від 17 до 19 градусів. У південних та східних областях удень буде до 32, а вночі – до 18 градусів.

У вівторок, 21 червня, до України повернуться дощі. Цього дня грозові зливи синоптики прогнозують практично у всіх областях. Хмарна погода залишиться у Ужгородській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Наголошується, що у цей день у північній частині країни вдень очікується до 25. У центральних областях – до 28 градусів. На півдні температура підніметься до 20 градусів. У східних областях до 32 градусів, а в західних — до 28. Вночі температура повітря в усіх областях буде від 16 до 18 градусів.

22 червня дощова погода зачепить деякі області України: Чернігівську, Сумську, Харківську, Луганську, Донецьку та Полтавську області. В інших областях погода буде сонячною та спекотною. Вдень у північній частині країни очікується до 20 градусів, уночі — до 12. У центральній частині — до 23 градусів вдень та до 14 вночі. На півдні очікується до 26 градусів вдень та до 18 градусів вночі. У західних областях удень температура підніметься до 24 градусів, а вночі впаде до 12. У східній частині вдень буде до 22, уночі — 14.

У четвер, 23 червня, дощ знову охопить деякі області країни: Чернігівську, Київську, Черкаську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Полтавську, Хмельницьку, Тернопільську, Житомирську, Сумську, Вінницьку, Волинську та Рівненську. В решті областей погода буде хмарною. Температура повітря вдень у північній частині країни очікується до 22 градусів вдень та до 15 градусів вночі. У центральних областях синоптики прогнозують до 23 градусів вдень та 14 градусів вночі. На півдні країни вдень буде до 28 градусів, уночі до 18. У західних областях вдень очікується до 26 градусів, уночі — до 15. На сході — до 24 вдень та до 14 вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, як очистити біле взуття зубною пастою: багато хто робить це неправильно. Біле взуття, яке швидко мажеться, можна відмити зубною пастою, але не всі знають, як це правильно робити.

Читайте також про те, що церковне свято 18 червня: що не можна робити цього дня . Православна церква цього дня вшановує пам'ять святого мученика Дорофея Тирського: головні традиції та заборони.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що яка кава збільшує тривалість життя на 30%. Дослідники з Південного медичного університету в Гуанчжоу (Китай) провели дослідження та з'ясували, яка кава може продовжити життя.

Також "Коментарі" інформували про те, де наступають окупанти: Генштаб розповів про ситуацію на фронті. У Генеральному штабі України прозвітували про ситуацію на фронті та розповіли, що відбувається на різних напрямках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини