Головна Новини Суспільство події Як в СБУ відреагували на "викриття українського спецагента" Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в СБУ відреагували на "викриття українського спецагента" Росією

Українська сторона запевнила, що "викриття" - не більше ніж інформаційна операція

7 червня 2021, 14:22
Поділіться публікацією:

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) назвали заяви російських спецслужб про "викриття українського спецагента" гібридною війною, яку РФ вже восьмий рік веде проти нашої країни. Про це заявив представник СБУ Артем Дехтяренко в коментарі для УП.

Як в СБУ відреагували на "викриття українського спецагента" Росією

СБУ - фото з відкритих джерел

За його словами, такі інформаційні операції ФСБ слід розглядати виключно крізь призму ведення гібридної війни, складником якої є поширення фейків.

"Ми можемо нагадати російським пропагандистам, що СБУ здійснює свою діяльність і забезпечує державну безпеку саме на території України. І одне з наших завдань — виявлення агентів російських спецслужб. З чим ми успішно справляємося", — додав Дехтяренко.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 червня, співробітники Федеральної служби безпеки РФ заарештували Олексія Семеняку, який, нібито, був помічений у зв'язках зі Службою безпеки України. Подробиці консультацій, які "агент", ймовірно, передавав українським правоохоронцям, не розголошуються.

Дивно, але затриманого Семеняку навіть не залишили під вартою і не віддали під суд. Замість цього чоловік був висланий за межі Російської Федерації. Відтепер йому заборонено в'їжджати на територію країни протягом наступних 25 років. Подробиці резонансної справи ви знайдете в нашому матеріалі .

Додамо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на минулому тижні в Україні затримали шпигуна так званої "ДНР", який працював на бойовиків, будучи пов'язаним з ООН. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як співробітники СБУ накрили мережу онлайн-пропагандистів, які просували антиукраїнські наративи у вітчизняному інформпросторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини