Головна Новини Суспільство події Як українці оцінили другий рік правління Зеленського: соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українці оцінили другий рік правління Зеленського: соцопитування

В Україні зросла кількість незадоволених політикою президента

20 травня 2021, 20:07
Поділіться публікацією:

Чверть опитаних українців оцінюють другий рік правління президента Володимира Зеленського позитивно. Про це свідчать опитування, які провела соціологічна група "Рейтинг".

Як українці оцінили другий рік правління Зеленського: соцопитування

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

20% респондентів оцінюють другий рік правління президента Зеленського на відмінно або добре, 34% – задовільно, 42% – незадовільно або жахливо.

Як українці оцінили другий рік правління Зеленського: соцопитування - фото 2

Соціологи зазначають, що відносно краще оцінюють другий рік каденції чинного глави держави мешканці Заходу та Центру, молодь і безпосередні виборці гаранта.

Нагадаємо, що в недавньому соцопитуванні мешканці України розповіли, кого вважають найуспішнішим президентом країни в новітній історії. Виявилося, що найкращим серед усіх президентів незалежної України, як і минулого року, громадяни країни вважають Леоніда Кучму (23%). 

18% відповіли, що найкращим президентом є Зеленський. 14% опитаних вважають, що найкращим був Порошенко, 13% вважають таким Януковича, 12% – Кравчука, 7% – Ющенка. Хто ж серед президентів має найбільший рейтинг довіри, дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Додамо, щоьпрезидент України Володимир Зеленський анонсував три дні святкування Дня незалежності у 2021 році. Так, 22 серпня відбудеться нагородження в рамках премії "Національна легенда". За словами президента, започаткована премія визначить легенд, які прославляють Україну як у країні, так і за її межами.

Кілька заходів заплановано на 23 серпня – День державного прапора. Як розповів Зеленський, у містах піднімуть прапори, які будуть встановлені спеціально до свята і потім залишаться на місцях. Крім того, 23 серпня розпочнеться перший саміт щодо деокупації Кримського півострова. Більше деталей — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

20 травня 2021, 21:55

Хочешь заняться сексом сегодня вечером? Одинокие и замужние, красивые и не очень - все они хотят секса, без денег и отношений, просто секс. все анонимно и конфиденциально ----- http://gg.gg/kisky

Глеб

20 травня 2021, 20:30

какой кровосос лучше? вы люди - идиоты.

Эдуард

20 травня 2021, 19:27

фото полностью олицетворяет эти 2 года правления президента


Новини