Головна Новини Суспільство події Як покарали бабусю закатованого і погризеного собаками хлопчика з Черкас: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як покарали бабусю закатованого і погризеного собаками хлопчика з Черкас: нові подробиці

Суд залишив під вартою бабусю

10 вересня 2021, 21:59 comments1740
Поділіться публікацією:

Бабуся маленького жителя Черкас, що помер від важких травм через недогляд дорослих, буде і надалі до закінчення слідства перебувати в СІЗО.   Черкаський апеляційний суд залишив її за ґратами. Про це інформує  Черкаська обласна прокуратура.

 Як покарали бабусю закатованого і погризеного собаками хлопчика з Черкас: нові подробиці

24 серпня у Черкасах знайшли травмованого семирічного хлопчика (фото: скріншот)

 В повідомленні йдеться, що обласна апеляційна установа "залишила в силі  ухвалу Соснівського районного суду м. Черкаси від 31 серпня про обрання запобіжного заходу підозрюваній у вигляді тримання під вартою".

Стосовно нерідної бабусі померлої дитини  правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 КК України за фактом залишення в небезпеці малолітнього, який надалі помер.

Зараз працівники слідчого управління з’ясовують всі факти та обставини, необхідні  для  розслідування цього жахливого випадку.

Важливо, що 24 серпня в цьому обласному центрі знайшли та відправили до лікарні 7-річного городянина з важкими травмами. Лікарі знайшли в нього гематому головного мозку, ще в малюка були  пошкоджені губи та вуха.

 Серед версій, які перевіряє слідство, головна — та, що хлопчика погризли пси. Також припускають, що він упав з купи каменюк і травмувався. За ним ніхто не наглядав, а ненька з нерідним батьком поїхали до Києва.

 Поліціянти  доправили до СІЗО головну підозрювану – його нерідну, 51-річну бабусю, яка мала приглядати за маленьким. За кілька днів потому взяли під варту і її чоловіка.

 Як сьогодні говорять слідчі, жінка не везла внука до медичного закладу тільки через те, що стан у нього був важкий. І самотужки лікувала  його. Дитина померла вже в медичному закладі, не дивлячись на всі зусилля, медики не змогли його врятувати.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в прокуратурі розповіли нові подробиці про 7-річного хлопчика з Черкас.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Татьяна

11 вересня 2021, 07:20

Написали, что ведут расследование, а ребенка уже похоронили и не взяли необходимые анализы. Бабушке уже несколько преступлений сходило с рук и это может сойти.


Новини