Головна Новини Суспільство події Погризене тіло та сліди катувань: в прокуратурі розповіли нові подробиці про 7-річного хлопчика з Черкас
commentss НОВИНИ Всі новини

Погризене тіло та сліди катувань: в прокуратурі розповіли нові подробиці про 7-річного хлопчика з Черкас

За життя дитини все ще борються медики

28 серпня 2021, 23:47 comments1348
Поділіться публікацією:

Два кримінальних провадження відкрила  та розслідує поліція міста Черкаси, встановлюючи факти важких тілесних ушкоджень, які були завдані 7-річному малюку  на території міста. Інформує про це прокуратура Черкащини

Погризене тіло та сліди катувань: в прокуратурі розповіли нові подробиці про 7-річного хлопчика з Черкас

За життя хлопчика борються медики (фото з відкритих джерел)

Як сказано в повідомленні прокуратури, перше провадження відкрите 25 серпня за статтею 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України, а інше ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Працівники слідства з’ясовують  обставини, за яких дитина отримала тілесні ушкодження. Для цього проводяться  судово-медичні експертизи.

Як інформує  прес-служба відомства, "прокуратура також  ініціює  перед службою у справах дітей питання  щодо перевірки  стану утримання та умов проживання малолітнього, перевірки повноти виконання його батьками обов’язків щодо виховання та розвитку дитини".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Черкасах рятують 7-річного хлопчика зі слідами нелюдських тортур.

 Працівники обласного дитячого медичного закладу, що в місті Черкаси роблять все можливе, аби повернути до життя семирічного хлопчика, який зазнав нелюдських знущань. В дитини понівечене лице й відірвано частину статевого органу.
Маленького городянина відшукали на приватній території поряд з міським парком, де  жителі міста часто приходять на прогулянки з дітьми.  Обранець громади Олег Петренко повідомив, що лікарі роблять все від них залежне, але у покаліченого хлопчика мало шансів на життя – він у критичному стані.  Лікарі виявили в потерпілого  гематому головного мозку. Крім того, хтось відгриз дитині губи та пошматував  вуха. Не вкладається в голові, але в маленьке тільце хтось гасив цигарки, бо помітні сліди опіків. Припускають, що маленький житель Черкас пролежав  на подвір’ї біля парку кілька днів, не приходячи до свідомості. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тетяна

29 серпня 2021, 09:49

кожен журналіст по своєму бреше. Лиля Воробьева бабуся визвала швидку допомогу коли дитина 2 дні не підводилась з ліжка і була без свідомості. То ДЕ ПРАВДА?


Новини