Головна Новини Суспільство події Відірвані губи й гематома мозку: у Черкасах рятують 7-річного хлопчика зі слідами нелюдських тортур
commentss НОВИНИ Всі новини

Відірвані губи й гематома мозку: у Черкасах рятують 7-річного хлопчика зі слідами нелюдських тортур

Дитина пролежала на подвір’ї біля парку кілька днів, не приходячи до свідомості

27 серпня 2021, 23:37 comments1241
Поділіться публікацією:

Працівники обласного дитячого медичного закладу, що в місті Черкаси роблять все можливе, аби повернути до життя семирічного хлопчика, який зазнав нелюдських знущань. В дитини понівечене лице й відірвано частину статевого органу. Про це інформує депутат Черкаської обласної ради Олег Петренко.

Відірвані губи й гематома мозку: у Черкасах рятують 7-річного хлопчика зі слідами нелюдських тортур

Дитина у дуже важкому стані (фото з відкритих джерел)

Маленького городянина відшукали на приватній території поряд з міським парком, де  жителі міста часто приходять на прогулянки з дітьми.

 Обранець громади повідомив, що лікарі роблять все від них залежне, але у покаліченого хлопчика мало шансів на життя – він у критичному стані.

 Лікарі виявили в потерпілого  гематому головного мозку. Крім того, хтось відгриз дитині губи та пошматував  вуха. Не вкладається в голові, але в маленьке тільце хтось гасив цигарки, бо помітні сліди опіків.

Припускають, що маленький житель Черкас пролежав  на подвір’ї біля парку кілька днів, не приходячи до свідомості. 

"Неподалік подвір’я, де знайшли постраждалого, мешкають "проблемні" дід та бабуся, у котрих ще не так давно вилучили 15 середньоазійських вівчарок (алабаїв). Після чого старі знову завели багато собак",- зазначив черкаський депутат.  

Про все інше Олег Петренко не поширюється.

"У хлопчика відірвані вуха, немає нижньої губи, частини статевого органу. Потрібна операція, але не можемо її робити, тому що такий стан не дозволяє. Навіть транспортувати не можна. Усе розбалансовано: калій, натрій, білка – нуль. Батьки до дитини не приходили", — прокоментував те, що сталось головний лікар Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

28 серпня 2021, 06:16

На Украине население звереет, в том числе из-за всеобщего вымирания. Просто бесчеловечные условия жизни порождают монстров


Новини