Головна Новини Суспільство події У Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули, провалившись під лід (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули, провалившись під лід (Фото)

Тіла загиблих підняли на поверхню

25 січня 2021, 16:19
Поділіться публікацією:

У Черкаській області сталася трагедія на Дніпрі. Троє людей провалилися під лід і загинули, серед них виявився 10-річна дитина. Тіла двох чоловіків і дитини підняли на поверхню рятувальники, про це повідомили в прес-службі ДСНС України.

У Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули, провалившись під лід (Фото)

Фото: ДСНС

Трагічна подія сталася 24 січня в селі Бучак Канівського району Черкаської області. Рятувальникам надійшло повідомлення про те, що троє людей провалилися під лід в акваторії річки Дніпро, приблизно за 250 метрів від берега.

Йшлося про двох чоловіків і дитину 2010 року народження. Після отримання сигналу рятувальники обстежили більше одного кілометра уздовж берегової лінії Дніпра. На березі біля місця трагедії рятувальники виявили автомобіль.

На світанку 25 січня до пошуків залучили водолазний загін і безпілотні літальні апарати. О 13:40 тіла загиблих були виявлені та підняті на поверхню, вони виявилися жителями міста Канів.

До пошукових робіт було залучено 14 рятувальників і 6 одиниць техніки ДСНС.

У ДСНС закликали громадян утримуватися від виходу на лід в період відлиги та нестабільних температурних коливань.

Згідно з даними ДСНС України, у 2020 році від надзвичайних подій техногенного, природного та соціального характеру загинули 170 осіб.

Також 305 людей постраждали або отримали травми.

Рекордна кількість надзвичайних ситуацій у 2020 році зафіксували в Херсонській (12), Київської та Одеської (11) областях.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у найбагатшої людини України Ріната Ахметова помер старший брат Ігор, йому було 59 років.

Також читайте про те, що в Тернополі обстріляли дитину, яка каталася на санках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини