Головна Новини Суспільство події Як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів

Інформація про нарахування субсидій українцям доступна на державному порталі

26 січня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:

Як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів

Як українцям переглянути статус субсидії, фото з відкритих джерел

Українці можуть отримати докладну інформацію про те, чи нарахували субсидію, чи зробили перерахунок, який статус субсидії наразі. Дані надає Єдиний державний реєстр одержувачів житлових субсидій.

В реєстрі містяться відомості про розмір нарахованих виплат, початок та кінець дії субсидії, загальну суму призначеної субсидії, місцезнаходження особової справи отримувача субсидії, стан субсидії (діюча/недіюча).

Щоб отримати цю інформацію з реєстру, треба зайти на портал subsidii.ioc.gov.ua. Там в полях пошуку ввести адресу отримувача субсидії.  Оскільки субсидію здебільшого призначають на новий опалювальний період автоматично, наявність таких даних у відкритому доступі полегшує життя українцям. Більше не треба звертатися до органів соціального захисту, стояти в чергах. Вся інформація, в тому числі й телефон місцевого управління соціального захисту населення, є онлайн.

Якщо ви з'ясували, що стан субсидії неактивний й виплат не отримуєте, хоча раніше субсидію вам призначали, тоді зверніться до місцевого управління соціального захисту населення з уточнювальними запитаннями.

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада ухвалила законопроект, відповідно до якого українці мають визначитися з формою управління в багатоквартирних будинках та обрати управителя до березня 2022 року. Документ прийнято за основу. "За" проголосував 261 депутат.

Також ми повідомляли, що у Мінсоцполітики розповіли, чи вплине "ковідна" 1000 гривень на субсидії. Вакциновані українці мають право отримувати відповідні кошти без ризику втратити право на субсидію або мати встановлений зменшений її розмір.

Як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів - фото 2
Як дізнатися, чи нарахували вам субсидію на оплату комунальних платежів - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини