Головна Новини Суспільство події У Мінсоцполітики розповіли, чи вплине "ковідна" 1000 гривень на субсидії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінсоцполітики розповіли, чи вплине "ковідна" 1000 гривень на субсидії

Тисячу можуть отримати тільки вакциновані українці

21 грудня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Наші співвітчизники, які зробили повний курс вакцинації стосовно коронавірусу, почали отримувати від держави 1 тисячу гривень, передбачених відповідною програмою "єПідтримка". Сам процес  одержання передбачених державою виплат не впливатиме на субсидію Про це інформує представництво пресслужби  Мінсоцполітики.

У Мінсоцполітики розповіли, чи вплине "ковідна" 1000 гривень на субсидії

Субсидії в Україні (фото з відкритих джерел)

Тому вакциновані українці мають право отримувати відповідні кошти без ризику втратити право на субсидію або мати встановлений зменшений її розмір.

 За оприлюдненою відомством інформацією, одержання передбачених грошей  не буде впливати на можливості співвітчизників користуватись житловою субсидією, так само ця виплата не зменшуватиме її розмір. З тої причини, що така виплата – одноразова, вона не плюсується в сукупний дохід господарства, коли йде розрахунок розміру субсидій. Тому вона не позначиться на встановлений розмір цієї соціальної допомоги в інший майбутній період.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українцям почали виплачувати 1000 гривень.Після початку бета-тестування програми "єПідтримка" українцям, що мають дві дози вакцини вже почали надходити кошти. Клієнти Монобанку, Альфа-банку, що відкрили рахунки для виплати 1000 гривень, 16 грудня отримали нарахування грошей від держави. За словами Михайла Федорова, учасники бета-тестування вже активно почали витрачати кошти в популярних книжкових інтернет-магазинах. Міністр додав, що це гарний показник, що українці — нація, що читає. Чимало громадян вирішили використати кошти на залізничні та авіаквитки. Раніше ми повідомляли, що з 13 грудня почнеться бета-тестування програми. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини