Головна Новини Суспільство події Українцям почали виплачувати 1000 гривень: що вже купують
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям почали виплачувати 1000 гривень: що вже купують

В Україні громадяни отримали виплати за повен курс вакцинації

17 грудня 2021, 08:26 comments1269
Поділіться публікацією:

Після початку бета-тестування програми "єПідтримка" українцям, що мають дві дози вакцини вже почали надходити кошти. Про це повідомив Михайло Федоров у Telegram.

Українцям почали виплачувати 1000 гривень: що вже купують

Українці отримали виплату за вакцинацію, фото з відкритих джерел

Клієнти Монобанку, Альфа-банку, що відкрили рахунки для виплати 1000 гривень, 16 грудня отримали нарахування грошей від держави.

За словами Михайла Федорова, участники бета-тестування вже активно почали витрачати кошти в популярних книжкових інтернет-магазинах. Міністр додав, що це гарний показник, що українці — нація, що читає. Чимало громадян вирішили використати кошти на залізничні та авіаквитки.

Раніше ми повідомляли, що з 13 грудня почнеться бета-тестування програми. Для того, що стати учасником треба оновити додаток "Дія" та натиснути на кнопку у вікні, що ви погоджуєтеся взяти участь в програмі. Після цього слід оновити додатки інтернет-банкінгу. Там вам прийде повідомлення з посиланням, куди треба перейти для оформлення картки. Після підтверджень вам швидко оформлять картку, а зразок договору надішлють на електронну пошту.

Потім знову відкрийте додаток "Дія" в послугах оберіть "єПідтримка" та оберіть рахунок, куди пересилати кошти. Впродовж доби вам зарахують кошти на картку, її можна додати в Google Pay.

Деякі користувачі писали, що були проблеми з підтягування сертифікату та не у всіх з'явилася послуга "єПідтримка" в меню додатку.

Як повідомляв портал "Коментарі", заявку на виплату 1000 гривень можна буде подати в додатку в декілька кліків, якщо людина є громадянином України віком від 18 років та має "зелений" сертифікат (підтверджує дві дози вакцини) у Дії. Детальну інструкцію читайте в матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини