Головна Новини Суспільство події Вячеслав Зінченко не дочекався пом'якшення покарання: суд залишив його за ґратами
commentss НОВИНИ Всі новини

Вячеслав Зінченко не дочекався пом'якшення покарання: суд залишив його за ґратами

Суд відмовився змінювати міру запобіжного заходу для Вячеслава Зінченка

5 серпня 2024, 16:23
Поділіться публікацією:

Суд відхилив апеляцію адвоката Вячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві відомої української мовознавиці Ірини Фаріон. Зінченко залишиться під вартою, незважаючи на спроби захисту перевести його під домашній арешт.

Вячеслав Зінченко не дочекався пом'якшення покарання: суд залишив його за ґратами

Суд відмовився змінювати міру запобіжного заходу для Вячеслава Зінченка

Сьогодні відбулося онлайн-засідання суду, під час якого було розглянуто апеляцію адвоката Зінченка. Захист наполягав на зміні запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт, аргументуючи це тим, що його підзахисний не становить загрози для суспільства. Однак суд не знайшов підстав для задоволення апеляції, залишивши Зінченка під вартою.

Сам Зінченко був присутній на засіданні в режимі онлайн. Він не висловлював жодних емоцій під час оголошення рішення суду.

Нагадаємо, що Вячеслав Зінченко був затриманий за підозрою у вбивстві Ірини Фаріон.  Смерть відомої мовознавиці викликала широкий резонанс у суспільстві.                                                                               

Розслідування справи триває, і поки що невідомо, коли буде винесено остаточний вирок. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — В’ячеслав Зінченко, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, відмовився від дачі свідчень, повідомив в інтервʼю Українським новинам його адвокат Ігор Сулима. За його словами, Зінченко, згідно із 63 статтею Конституції мав таке право і скористався ним.

Крім того, адвокат Ігор Сулима вважає, що підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон, може уникнути в’язниці. За словами адвоката, такий варіант можливий завдяки змінам до законодавства про мобілізацію, який дозволяє мобілізувати в’язнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини