Головна Новини Суспільство події Адвокат звинуваченого у вбивстві Фаріон не виключив, що Зінченко когось покриває
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат звинуваченого у вбивстві Фаріон не виключив, що Зінченко когось покриває

Підозрюваний у вбивстві Фаріон Зінченко відмовився давати свідчення

31 липня 2024, 12:14
Поділіться публікацією:

В’ячеслав Зінченко, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, відмовився від дачі свідчень, повідомив в інтервʼю Українським новинам його адвокат Ігор Сулима. За його словами, Зінченко, згідно із 63 статтею Конституції мав таке право і скористався ним.

Адвокат звинуваченого у вбивстві Фаріон не виключив, що Зінченко когось покриває

Підозрюваний у вбивстві Фаріон

При цьому Сулима стверджує, що доказів причетності його підзахисного до вбивства Фаріон немає, а доказова база є сумнівною. Він вказав на те, що немає ні зброї, з якої було вбито мовознавицю, ні інших речових доказів. При цьому адвокат вважає, що на записах із відеокамер, які демонстрували правоохоронці, дві різні людини, які рухають по-різному.

Окрім того, адвокат не виключив версію про те, що 18-річний В'ячеслав Зінченко може когось "покривати". Він відповів на запитання про можливу опосередковану причетність підозрюваного, заявивши, що будь-яка версія має право на існування.

"Це вже потрібно запитувати його. Все можливо. Ми можемо взяти будь-яку версію і вона матиме право на життя. Інше питання — чи підтвердиться ця версія. Ми можемо висувати версію, що це було шоу, можемо висувати версію, що це було декілька осіб. Можливо навіть, що це була жінка. Все можливо", — сказав адвокат.

Він також зазначив, що слідство зупинилося, і досудове розслідування триває тільки щодо Зінченка.

"А якщо це не він? Що ви зберете після півроку або року? Нічого. Кого ви знайдете через рік? Нікого. Якщо це зробив хтось інший, його вже просто немає в Україні. А хто в нас зараз може спокійно виїхати з України? Жінка. Ніхто не звертав увагу на сторонніх осіб, які ходили там і потрапляли на камери. Там жінка пройшла, там ще хтось і так далі. Всі звернули увагу на мого підзахисного, тому що він злочинець, який нібито хоче вбити когось і одягається як клоун", — зазначив він.

Сулима висловив думку, що справа дійде до суду, але питання полягає у тому, які докази будуть представлені та як вони витримають у суді.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнає свою вину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини